Historie

Het is 1960. Pierre van den Boom volgt de opleiding tot orthopedische schoenmaker. Na de opleiding opent Pierre in 1963 zijn schoenenzaak in Ospel. Vanaf het eerste begin als startende ondernemer is het beleid gericht op aandacht voor de klant, de juiste pasvorm in veiligheidsschoenen en de verkoop van kwaliteitsproducten. In eigen werkplaats worden alle aanpassingen en reparaties uitgevoerd. Pierre van den Boom legde destijds de basis voor de huidige Pas- en Meetservice. Als 1e in Nederland introduceerde hij deze service op locatie.

Ontwikkeling

In 1970 wordt Jeanny van den Boom mede-eigenaar van het bedrijf. Met veel expertise en orthopedische kennis wordt het familiebedrijf voortgezet.

In 1973 wordt Anneke van den Boom geboren. Al heel vroeg blijkt dat de appel niet ver van de(n) Boom valt. De interesse in en betrokkenheid bij de branche openbaren zich al in de kinderjaren. Het is dan ook als bijna vanzelfsprekend dat zij haar studie in deze richting voortzet. Nadat ze haar opleidingen heeft afgerond en vervolgens 10 jaar in het familiebedrijf werkervaring heeft opgedaan, neemt Anneke in 2003 het familiebedrijf over van Pierre en Jeanny van den Boom. Onder haar deskundige leiding wordt het bedrijf succesvol voortgezet.

Heden

Anno 2021 is van den Boom Schoenen uitgegroeid tot een dynamische verkooporganisatie en distribiteur, gespecialiseerd in voetverantwoorde veiligheidsschoenen en veiligheidslaarzen  van Nederlandse en Duitse topmerken.

Naast het assortiment veiligheidsschoenen is van den Boom Schoenen ook uw partner op het gebied van werkkleding, werkhandschoenen, werksokken en andere aan de branche gerelateerde producten.

Van den Boom Schoenen heeft als doelgroep het bedrijfsleven en met name de werknemers die veiligheidsschoenen dragen. Het klantenbestand bestaat uit ZZP’ers, het MKB en Multinationals in alle sectoren. Tevens behoren overheidsorganisaties en hulpdiensten, zoals gemeenten, brandweer- en ambulancediensten tot onze klantenkring.

Veilige partner

Als ‘’veilige partner’’ heeft van den Boom schoenen met deze klanten, door de jaren heen, goede en langdurende relaties opgebouwd.

Het beleid van Pierre uit 1963 is onder leiding van Anneke van den Boom verder ontwikkelt tot een succesformule zodat we, anno 2021, met gepaste trots kunnen spreken van:

van den Boom Schoenen sinds 1963 uw “veilige partner”!

Vragen

Neem contact op

Heeft u een vraag, bel met Van den Boom Schoenen 0495 631 449 of stuur een mail naar info@vandenboomschoenen.nl
U kunt ook het contactformulier invullen en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.