‘Rubber’ Kunststof laarzen

Bekina veiligheidslaarzen zijn geschikt voor o.a. de voedingssector, visserij, industrie of agrarische sector. Deze Neotane® (hoogwaardige polyurethaan) veiligheidslaarzen bieden bescherming tegen vocht, oliën, vetten, reinigingsproducten of chemische invloeden van buitenaf. Hebben een uitstekende grip en worden daarom ook vaak ingezet voor poetswerkzaamheden in deze sectoren. Ook de bouwsector kiest bij specifieke werkzaamheden, bijvoorbeeld het storten van beton, vaak een laars uit het assortiment van Bekina.

Leren Laslaarzen

Leren (las)veiligheidslaarzen met HR hitte bestendige loopzolen voor de zware industrie bieden uitermate bescherming tegen intrapgevaar, verspaning en hitte.

Leren laarzen met vachtvoering

Leren veiligheidslaarzen met een voering van kunstvacht of bont zijn uitermate geschikt voor buitenwerkzaamheden of vriescellen en bieden bescherming tegen (extreme) koude.

Leren laarzen met waterdichte voering

Leren veiligheidslaarzen voorzien van een membraan-voering, zoals onder andere SympaTex® en Gore-Tex®, bieden bescherming tegen vocht van buitenaf en zijn daardoor zeer geschikt voor buitenwerkzaamheden.

Uitruklaarzen

Het merk Baltes biedt de perfecte laarzen voor het échte ruige werk. Uitruklaarzen voor bluswerk en reddingsdiensten. Deze voldoen aan van de hoogste veiligheidseisen voor deze extreme werkomstandigheden. Geschikt tegen enorme hitte en koude, vocht of droogte, olie en vet. Verkrijgbaar in verschillende hoogtes met meerdere mogelijkheden qua snelsluiting voor het super snel kunnen aantrekken van deze dienstlaarzen. Een aantal modellen zijn tevens voorzien van zaagbescherming klasse II (24m/s). Ook qua pasvorm en comfort hoort Baltes bij de top door hun materiaalkeuze en pasvormmogelijkheden. Zie hiervoor ook ‘Baltes Mondopoint meerwijdte systeem’.

Vragen

Neem contact op

Heeft u een vraag, bel met Van den Boom Schoenen 0495 631 449 of stuur een mail naar info@vandenboomschoenen.nl
U kunt ook het contactformulier invullen en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.