Beroepsklompen zonder beschermneus in kunststof

Veelal autoclaveerbaar (machine-wasbaar), antibacterieel en anti-statisch. Deze worden veel toegepast in de zorgsector, bij schoonmaakbedrijven en facilitaire diensten.  Ideaal voor werkzaamheden die uitgevoerd worden in ‘natte ruimtes’. Ook wordt dit type klompen veel ingezet in de zorgverlening, onder andere op de CSA en operatiekamers. Ze bieden veiligheid qua hygiëne, anti-slip, pasvorm, demping en lichtgewicht.

Beroepsklompen of beroepsmuil zonder beschermneus in leer

Geschikt voor de droge werkomgeving waar geen beschermneus vereist is op de werkvloer. De zorgsector, facilitaire diensten, horeca, cleanrooms of ESD-ruimtes. Deze bieden veiligheid qua anti-slip, pasvorm, demping en lichtgewicht.

Veiligheidsklompen voorzien van beschermneus en/of beschermzool

Mogelijk met open of gesloten hiel. Dit type klompen wordt veel ingezet in de transportwereld en worden vaak gedragen in combinatie met veiligheidsschoenen. Ook bij medewerkers in de voedingsindustrie, de tuinbouw en de agrarische sector is de veiligheidsklomp nog altijd erg geliefd. Ze bieden extra bescherming door middel van de beschermneus en/of beschermzool.

Vragen

Neem contact op

Heeft u een vraag, bel met Van den Boom Schoenen 0495 631 449 of stuur een mail naar info@vandenboomschoenen.nl
U kunt ook het contactformulier invullen en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.