Representatief en uniform

Een representatieve of uniformele uitstraling (per afdeling) is vrij eenvoudig te bereiken binnen uw organisatie. Bovenkleding: T-Shirt, Poloshirt, Sweater, Vest, Hemd of Pilotjack in de kleur van uw huisstijl voorzien van uw bedrijfslogo. Uiteraard zijn de genoemde kledingstukken in heren-, dames-, of universele pasvorm te krijgen. Voor uw sales afdeling is de geklede kleding lijn beschikbaar. Mooie hemden, geklede polo’s met bijpassende vesten, pullovers compleet gemaakt een business jacket.

Praktisch

Voor degene met een fysiek beroep zijn de praktische eigenschappen van werkkleding onmisbaar. Broeken van stretchstof in meerdere richtingen voor comfort en bewegingsvrijheid. Dijbeenzakken voor het opbergen van gereedschap, loshangende spijkerzakken, kniezakken aan binnenzijde, meterzak met mesknoop, telefoonzak met magneetsluiting of pennenzakjes etc.

Jassen met langer rugpand om een ‘blote’ rug te voorkomen, lus voor badge houders, zijzakken, borstzakken en binnenzakken, waterdichte ritssluiting, interne stormflap, afneembare capuchon, aanpasbare taille en manchetten etc.

High visable, EN 471 of EN ISO 20471

Deze kleding maakt deel uit van de Persoonlijke Bescherming (PBM) tegen gezondheids- en veiligheidsrisico’s. Deze kleding moet het CE-logo dragen en voldoen aan EN 471 of de nieuwe opvolger EN ISO 20471. Bij beide worden 3 klassen onderscheiden. De norm specificeert hoe groot de reflecterende en fluorescerende delen aan de kleding dienen te zijn. Nieuwe producten moeten gecertificeerd worden volgens de nieuwe norm, de ‘oude’ norm is nog steeds volledig goedgekeurd en dat zal nog vele jaren duren.

Klasse 1: Laagste beschermingsniveau, geschikt voor gebruik op plaatsen waar weinig verkeer is aan trage snelheden.

Klasse 2: Betere bescherming dan klasse 1, geschikt voor gebruik op havens, spoorwegen, bouwwerf, parkeerplaatsen en andere plaatsen waar klasse 3 niet vereist is.

Klasse 3: Hoogste beschermingsniveau, voor gebruik in  de nabijheid vanveel verkeer aan hoge snelheden.

Waterdicht EN 343

Volgens de Europese norm EN 343 voor bescherming tegen regen en wind. Waterdichtheid en Ademhalingsactiviteit zijn o.a. opgenomen in de norm en verdeeld in 4 klassen.  De Ret waarde geeft de ademende factor weer. Ret is de afkorting Retentie = Weerstand. Hoe lager de weerstand in de poriën des te beter de ademende factor. De hoogst haalbare klasse is klasse 4 met een Ret beneden 15.

Vlamvertragende Laskleding EN 470 of EN ISO11611

Biedt bescherming voor lassers tegen kleine metaaldruppen en/of lasparels.

Klasse 1: Geschikt voor manueel lassen, normale hoeveelheden lasspatten.

Klasse 2: Geschikt voor manueel lassen, grotere hoeveelheden lasspatten.

Vragen

Neem contact op

Heeft u een vraag, bel met Van den Boom Schoenen 0495 631 449 of stuur een mail naar info@vandenboomschoenen.nl
U kunt ook het contactformulier invullen en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.