Basics

De Basic Line bestaat uit een breed assortiment, is “Never out of stock” en is beschikbaar in vele kleuren en maten. Veel modellen zijn uitgevoerd in de maten XXS tot en met 7XL. In de meeste gevallen zijn onze basics leverbaar als duo-concept met zowel een heren- als damesmodel. Onze stabiele basiscollectie wordt daarnaast voortdurend aangevuld met actuele trends.

Kenmerken:  uitgebreide kleurcollectie, maatvoeringen XXS t/m 7XL, duoconcept: dames en herenmodellen
Uitvoeringen: T-shirts, Polo-shirts, Polo- Zip-, Hooded en Fleece Sweaters, Sweatvest, Fleece Jack’s, Softshell Jacks, Bodywarmers, Broeken, Boxershorts.
Sectoren: Alle sectoren
Toppers: T-shirt Jolly, Sweater Roland, Softshell Jacket Soul Ladies, Broek Detroit

Bekijk Santino Basics

2-Color-Line

Stoere en opvallende modellen binnen de 2 Color-Line. De collectie is mooi te combineren met de Basic-collectie door het gebruik van dezelfde kleuren en er zijn talloze productcombinaties mogelijk. De kenmerkende “2 color curve” zorgt voor een eenheid binnen het bedrijf.  De Santino 2 Color-Line; de formule voor veel draagplezier!

Kenmerken:  2-kleurencurve, uitgebreide kleurcollectie, maatvoeringen XS t/m 5XL, dames en herenmodellen
Uitvoeringen: T-shirts, Polo-shirts, Polo en Zip Sweaters, Sweatvest, Fleece Jack, Softshell Jack, Bodywarmers, Broeken, Boxershorts.
Sectoren: Alle sectoren
Toppers: T-shirt Tiesto, Polo-shirt Tivoli Ladies, Sweater Tesla, Fleecejack Trento, Softshell Jacket Tour

Bekijk Santino 2-Color-Line

HiVis-Line

De HiVis-Line zorgt voor maximale zichtbaarheid. Opvallen is essentieel voor de Santino HiVis-Line. Deze veiligheidskleding heeft UV protectie*, is gecertificeerd en voldoet aan de RWS voorschriften.
Kenmerkend zijn de comfortabele pasvorm, huidvriendelijke materialen, het optimale draagcomfort. en veelzijdige en praktische details.

Veiligheidsnorm: EN ISO 20 471 – RWS
Kenmerken: Geel, Oranje, of combinaties met graphite of marine
Uitvoeringen: T-shirts, Polo-shirts, Sweater, Hooded Sweatvest, Softshell Jack, Werkbroek.
Sectoren: Algemeen, Productie, Bouw, Industrie, Voeding, Wegenbouw etc.
Toppers: T-shirt Vegas, Polo-shirt Hamburg, Hooded Sweatvest Vermont, Softshell Jacket Vigo, Werkbroek Vick

Bekijk Santino HiVis-Line

Custom Choice

Met meer dan 50 jaar ervaring als leverancier van bedrijfs- en promotionele kleding, is Custom Choice toonaangevend in Nederland. Custom Choice kan vanaf 150 stuks kwalitatieve, praktische en eigentijdse “customized” producten leveren. Zonder kennis van textiel en productie, bij Custom Choice is de klant aan het juiste adres voor speciaal naar wens en op maat gemaakte bedrijfskleding en promotioneel textiel. Op een maatschappelijk verantwoorde wijze wordt de wens van de klant vertaald naar een uniek product of een complete collectie Custom-made.

Veiligheidsnorm:
Kenmerken: Onbeperkte mogelijkheden naar wens van de klant; duizenden kleurcombinatie’s, eigen huisstijl op accessoires,  borduren, bedrukken, applicatiemogelijkheden,
Uitvoeringen: Alle bedrijfskleding
Sectoren: Ale sectoren.
Toppers: Uw eigen Custom-Made bedrijfskleding!

Bekijk Santino Custom Choice

Vragen

Neem contact op

Heeft u een vraag, bel met Van den Boom Schoenen 0495 631 449 of stuur een mail naar info@vandenboomschoenen.nl
U kunt ook het contactformulier invullen en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.