Corona proof bezoek

Van den Boom Schoenen volgt de Corona-regelgeving zoals deze is aangegeven door de Rijksoverheid.

Het Pas- en Meetcentrum is in Corona-tijd uitsluitend toegankelijk voor medewerkers van onze klanten indien hiervoor een order is afgegeven. Voor zelfstandige ondernemers ,welke voor de uitvoering van hun beroep veiligheidsschoenen dienen te dragen, is het centrum eveneens toegankelijk.

Het Pas- en Meetcentrum is “Corona-proof” ingericht. Het totale centrum is voorzien van een ruimtevullend Corona-scherm. Tevens zijn er voorzorgmaatregels genomen om de gezondheid zo goed mogelijk te waarborgen.

Veiligheidsschoenen-collectie

In het Pas- en Meetcentrum worden de collectie’s van onze merken, Bata, Emma, Baltes Elten, Lowa en Atlas gepresenteerd. Deze uitgebreide collectie’s zijn veelal in een grote matenrange op voorraad en kunnen tijdens de pas- en meetsessie worden gepast.

Verdere informatie omtrent de collectie’s vindt u terug onder: Assortiment + Merken. Tevens zijn hier de collecties van de leveranciers te bekijken.

Werkkleding – collectie

De werkkleding-collectie van Santino, Hydrowear, Projob en Brams Paris zijn in diverse maten beschikbaar voor passing. Verdere informatie omtrent de collectie’s vindt u terug onder Assortiment. Tevens zijn hier de collecties van de leveranciers te bekijken.

Vragen

Neem contact op

Heeft u een vraag, bel met Van den Boom Schoenen 0495 631 449 of stuur een mail naar info@vandenboomschoenen.nl
U kunt ook het contactformulier invullen en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.