Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuwe website van den Boom Schoenen

Intern feestje!

Achter de schermen is het hard gewerkt aan de nieuwe website. Voor ons een mijlpaal die we hebben bereikt en waar we trots op zijn. Wij hopen met de nieuwe website een goed beeld te geven waar u voor bij ons moet zijn, namelijk. Ons assortiment is opgebouwd uit een groot aantal hoogwaardige topmerken. Een breed scala van veiligheidsschoenen, veiligheidslaarzen en veiligheidsklompen, maar ook werkkleding, werkhandschoenen en de daarbij behorende aanvullende artikelen of diensten. Met onze eigen pas-en meetservice zijn wij dé schoen en voet specialist!

Professionalisering

Van den Boom Schoenen is afgelopen jaren gegroeid, niet alleen fysiek (bekijk ons team), maar ook op het gebied van professionaliteit. Met deze professionalisering in het achterhoofd en met het oog op de toekomst, werd het ook tijd om onze website eens grondig aan te pakken.

De site moest beter, sneller en in een modern jasje worden gestoken. Daarnaast is onze website uitermate geschikt voor mobiele apparaten! Naast een aantrekkelijk uiterlijk, blijft het voornaamste doel om de lezer te informeren en onze kennis te delen.

Vragen en/of opmerkingen

Kun je niet vinden waar u naar opzoek bent? Graag vernemen wij van u of er nog verbeterpunten zijn voor onze website. Want uw feedback is erg belangrijk!

Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben dan horen wij dit graag.

Vragen

Neem contact op

Heeft u een vraag, bel met Van den Boom Schoenen 0495 631 449 of stuur een mail naar info@vandenboomschoenen.nl
U kunt ook het contactformulier invullen en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.